1.Va doriti sa aveti o nunta deosebita? Claudiu Micu de la Radio Medias va ofera pachet complet de servicii. Informatii si rezervari la numerele de telefon 0766 610 250 sau 0369 802 875.

2.Fundatia HD Seniorenhilfe angajeaza personal calificat pentru ingrijire persoane varstnice la domiciliu in Germania.
Cerinte:
- experienta
- limba germana la nivel conversational
- seriozitate, profesionalism in executia sarcinilor zilnice.
Oferim:
- salarizare cu forme legale
- angajare avantajoasa, in functie de caz
- masa, cazarea si transportul asigurate
- suport permanent in tara si in Germania
- transparenta, respect si seriozitate!
Nu percepem comision sau alte taxe de la angajat! Telefonic va stam la dispozitie de luni pana vineri in intervalul 9 - 17 la numerele de telefon: 0269.227.553 sau 0744.818.219.

3.Fitofarmacia Rinadi ofera clientilor la preturi avantajoase ierbicide, fungicide, insecticide, precum si samanta de porumb si ingrasaminte. Ne gasiti in Medias, pe strada Aurel Vlaicu nr 33 , intrarea fostei scoli de aviatie.

4.Societatea comerciala  BACHMANN ROMANIA , specializata in  productia de echipamente de distributie a energiei electrice, angajeaza in conditii foarte avantajoase urmatoarele categorii de muncitori:
Lucrator depozit
Operator linie montaj
Cerinte :
Absolvent scoala profesioanala sau liceu
Experienta pe posturi similare constituie avantaj
CV-urile se depun la sediul firmei Bachmann din Medias, strada Stadionului, nr 88.

5.S.C. Aldona SRL angajeaza in conditii avantajoase : operatori la instalatia de preparat beton, electromecanici si masinisti utilaje pentru constructii. Sunteti asteptati sa completati o cerere la biroul Resurse Umane , punct de lucru Medias, strada Virgil madgearu, nr. 7 (fostul club Caragiale, in apropiere de Piata Agroalimentara). Informatii la telefonul 0269 831 658 apelabil de luni pana vineri intre orele 8 - 16.

6.Societate din Germania angajeaza direct fara taxe sau comisioane, femei si barbati pentru a lucra la banda in Germania. CV-urile se primesc pe adresa de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Interviul are loc in Sibiu. Perioada contractului este de 6 luni, incepand de la Intai Mai. Informatii la telefon: 0727.416.420

7.Firma Beimary este un partener competent si de incredere care recruteaza personal calificat pentru Germania si Austria in domeniul de ingrijirii de batrani la domiciliu. Incepand cu aceasta luna, noi venim in ajutorul tuturor care doresc sa obtina un loc de munca in acest domeniu. dar care nu detin certificat ce atesta aceasta calificare, cu un Program de formare profesionala pentru meseria de Ingrijitor batrani la domiciliu, program in care va fi inclus si un pachet de 60 de ore de invatare a limbii germane la nivel de conversatie.
Cui se adreseaza acest curs?
- oricarei persoane cu o pregatire de minimum 8 clase
- Persoanelor care ocupa un post in acest domeniu, dar care nu detin inca certificat care atesta aceasta calificare
- Persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte de limba germana in specialitatea cursului la nivel conversational
- La terminarea cursului, prin intermediul firmei noastre, puteti opta pentru obtinerea unui job stabil in Austria cat si in Germania.
Se ofera salarii atractive - transport de la usa la usa. Informatii pentru inscrieri de luni pana vineri intre orele 9 - 15 la nr. de telefon: 0369.434.143 sau 0757.667.475

8.TECH SERVICE angajeaza : Asistent Vanzari Produse si Servicii ptr Mentenanta Industriala. Se ofera conditii foarte bune de munca, echipa tanara si dinamica, bonificatii in functie de realizari.
Cerinte minime : - studii medii sau superioare
- carnet conducere cat. B
- cunostinte operare PC
C.V -urile pot fi trimise la fax 0269-448049, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pot fi depuse la biroul din Medias str. Aurel Vlaicu nr.106, intre orele 8.00-17.00.

9.MBT Utilaje Reciclare, specializata in producerea, vanzarea si inchirierea de echipamente pentru industria reciclarii ,cauta mecanic utilaje,hidraulician si coordonator marketing. CV-urile se pot trimite pe adresele de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Informatii suplimentare la telefonul 0746 306 044.

10.Se angajeaza personal pentru benzinaria MOL. CV-urile se depun la benzinaria MOL din Str. Pacii

11.Asociatia Chinologica Medias si Romania Retriever Club, va invita in perioada 28 - 29 martie sa participati la doua expozitii canine ce se vor desfasura pe terenul de fotbal al Scolii Nationale de Gaz din Medias, incepand cu orele 10.00, dupa urmatorul program:
- Sambata 28 martie, expozitie nationala pentru toate rasele
- Duminica 29 martie, expozitie de club pentru rasele Golden Retriever si Labrador.

12.SC INTERNATIONAL SRL cu sediul in Medias, Str. Sibiului, Nr. 34, avand ca obiect de activitate „Comercializarea de piese auto", angajeaza urgent LUCRATOR COMERCIAL profil auto. Experienta in domeniu reprezinta un atuu important. Detalii la sediul firmei din Medias, Str. Sibiului, Nr. 34

13.Se cauta o femeie serioasa pentru ingrijirea unui copilas de un an. Informatii la telefon: 0742.910.461, dupa ora 17.00

14.S.C. angajeaza lacatus confectii metalice cu experienta. Informatii la telefonul 0269 843 588.

15.Pepco, unul din cei mai mari discount retaileri din Europa angajeaza echipa de vanzare pentru magazinul din Medias. Daca esti activ si ambitios alatura-te unei echipe in plina expansiune. Trimite CV-urile tale la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

16.Se cauta o femeie serioasa, de preferinta din zona Gura Campului pentru ingrijirea unei persoane bolnave. Informatii la telefon: 0766 758 341.

17.Taxi 959 angajeaza dispecer . Informatii la sediul din strada Aurel Vlaicu, nr 126 sau la telefonul 0269 959.

Contact

Str. N. Iorga FN - Turn Forkesch
radiomedias725@birotec.ro
Tel: 0269-834554
Fax: 0269-834728
Mob: 0731342256