Societăți Comerciale | Angajări

No comments

*S.C. KARPATEN HOTELS SRL angajează: ospătari, cameriste și recepționeră, locație Pensiunea Casa Bazna din Bazna (Jud. Sibiu).

Se oferă salariu atractiv, iar transportul este asigurat.


Candidatul ideal nu există, în schimb dacă ești o persoană muncitoare și serioasă, ai toate șansele să obții un job pe termen lung, plin de provocări, dar și de satisfacții.

Experiența într-o poziție similară reprezintă un avantaj, dar nu este un criteriu eliminatoriu.

Nu contează vârsta, în schimb, contează extrem de mult hărnicia și spiritul practic. Este nevoie de o persoană activă, dinamică și gata de acțiune.

Puteți trimite CV-urile la adresa de e-mail bazna@karpaten.ro sau puteți obține mai multe informații la telefon: 0742.151.175 .

*Se caută o persoană pentru îngrijirea unui bolnav paralizat, pentru 3 nopți pe săptămână. Informații la telefon: 0752.120.282. Se oferă salariu foarte atractiv.

*Se caută o persoană serioasă pentru îngrijire copii, pe perioadă determinată. Salariul este negociabil. Mai multe informații la numărul de telefon: 0745.593.766.

*Societate comercială angajează muncitori calificați și necalificați, în domeniul construcții: sudori, dulgheri, fierar betonist, zidar, zugrav și muncitori necalificați.
Informații la telefon: 0269.831.236 sau la sediul societății din str. I.C.Brătianu 2A.

*Societatea Comercială NOOTEBOOM, cu sediul în Mediaș, angajează sudori MIG / MAG cu experiență și lăcătuși mecanici cu experiență în sudură MIG / MAG, informații la telefon 0751.147.941.

*Societatea Maxi Tools cu sediul în cartierul Vitrometan, la intersecția străzilor Iacob Pisso și Șoseaua Sibiului, angajează lucrători comerciali pentru vânzare de scule, unelte și accesorii. CV-urile se depun la sediul firmei sau pe e-mail la office.medias@scule.ro. Informații la telefon: 0742.141.676.

*S.C. BACHMANN România specializată în producția de echipamente de distribuție a energiei electrice, angajează în condiții foarte avantajoase următoarele categorii de muncitori:
1.Lucrător depozit;
2.Operator linie montaj
Cerințe:
-absolvent școală profesională sau liceu;
-experiența pe posturi similare constituie avantaj.

CV-urile se depun la sediul firmei BACHMANN, din Mediaș, Strada Stadionului, nr. 88.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu