1 milion de euro pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Mediaș

No comments

Consiliul Județean Sibiu a câștigat o finanțare europeană de peste 1 milion de euro pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Mediaș.

Proiectul va demara efectiv în toamna acestui an și are ca termen de finalizare luna octombrie 2022.

Cei aproximativ 120 de elevi din clasele 0-VIII care învață aici, vor beneficia de condiții de învățământ mai bune, după cum ne-a declarat Ioana Căpățînă, Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

„În perioada imediat următoare, Consiliul Județean Sibiu va demara procedura de achiziție pentru proiectul tehnic și asistența tehnică, iar ulterior vor fi scoase la licitație lucrările de execuție. Acestea vor începe în această toamnă, iar întregul proiect se va finaliza în cursul anului viitor, octombrie, noiembrie.

Consiliul Județean Sibiu face în mod constant demersuri pentru a atrage fonduri cu ajutorul cărora se investesc în toate domeniile în care are atribuții. Prin finanțarea europeană obținută pentru modernizarea școlii speciale din Mediaș, se vor asigura condiții corespunzătoare de învățare pentru copiii care au nevoie de mai multă atenție și de terapii specializate ca să-și însușească cunoștințe și deprinderi, scopul fiind acela de a-i ajuta să se integreze social.” A declarat Ioana Căpățînă, Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu