10 locuri de muncă în municipiul Mediaș

No comments

Patru angajatori din municipiul Mediaș oferă în această săptămână un număr de 10 locuri de muncă.

Acestea se adresează atât persoanelor cu studii superioare cât și celor cu studii medii, iar angajatorii caută printre altele director societate comercială, administrator, agent vânzări, femeie de serviciu sau muncitor necalificat.

La nivelul județului Sibiu, persoanele fără un loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 597 posturi disponibile, după cum ne-a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

„În această săptămână la nivelul județului nostru, sunt disponibile 597 locuri de muncă vacante oferite de 109 angajatori. Din acest număr de locuri disponibile, 31 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare.

La nivelul municipiului Mediaș sunt disponibile zece locuri de muncă vacante, dintre care: un post, și anume director societate comercială se adresează persoanelor cu studii superioare, iar celelalte nouă posturi sunt de: administrator societate comercială, agent vânzări, femeie de serviciu și muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semi-solide. Aceste locuri de muncă disponibile în municipiul Mediaș sunt oferite de patru agenți economici.” A declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu