101 sancțiuni contravenționale pentru nefolosirea centurilor de siguranță

No comments

101 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri medieșeni pe parcursul săptămânii trecute, pe linia nefolosirii centurilor de siguranță de către conducătorii auto și pasageri.

În cadrul acțiunilor organizate, oamenii legii au constatat un număr de 296 abateri, iar mai mult de o treime au fost pentru nefolosirea centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate în timpul mersului.

Ne-a oferit amănunte despre bilanțul acestor acțiuni preventive, Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„În perioada 8 – 14 martie 2021, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, lucrătorii de Poliție Rutieră au desfășurat activități în cadrul campaniei Road Pol SEATBELT, respectiv activități preventive pe linia verificării, respectării obligației de a purta centurile de siguranță și a dispozitivelor de fixare, omologate în timpul conducerii autoturismului.

În această perioadă, au fost controlate un număr de 355 de autoturisme și constatate un număr total de 296 abateri contravenționale. Din totalul de 296 de abateri contravenționale, un număr de 101 contravenții au fost aplicate pentru nerespectarea obligație de a folosi centurile de siguranță și dispozitivele omologate.

97 de acțiuni au fost aplicate pentru conducătorii auto și pasagerii din față ai autovehiculelor și 4 pentru pasagerii de pe locurile din spate din autovehicule.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu