Cele mai recente piese de la Vanotek

No comments

Vanotek, unul dintre producatorii si DJ care se impun din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania, incepe primavara cu noul sau single intitulat „Tell Me Who”.

Piesa este un featuring cu ENELI, artista cunoscuta de catre publicul din Romania datorita unor alte colaborari de succes. Piesa a fost compusa de Vanotek si ENELI si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata.


Videoclipul a fost regizat si filmat de Michael Mircea cu care a lucrat de fiecare data pentru single-urile lansate.

Inainte de „Tell Me Who”, Vanotek a lansat „Take the Highway”, o piesa compusa de Anastasia Sandu, Angelica Vasilcov, produsa de Vanotek.

Dupa lansarea piesei „My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu „I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.

Single-urile Vanotek au fost licentiate in tari precum Polonia, Bulgaria, Grecia, Cipru, Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Estonia, Letonia, Lituania si Turcia.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu