14 locuri de muncă disponibile la Mediaș

No comments

Șase angajatori din municipiul Mediaș oferă în această săptămână un număr de 14 locuri de muncă.

Acestea se adresează atât persoanelor cu studii superioare cât și celor cu studii medii, iar angajatorii caută printre altele administrator societate comercială, agent securitate, agent vânzări sau muncitor necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide.

La nivelul județului Sibiu, persoanele fără un loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 451 posturi disponibile, după cum ne-a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

„La nivelul județului nostru sunt disponibile 451 locuri de muncă vacante, oferite de 113 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 34 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, iar la nivelul municipiului Mediaș sunt disponibile 14 locuri de muncă vacante, și anume: administrator societate comercială, agent de securitate, lucrător comercial, maistru electrician, montator subansamble, muncitor necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide și stivuitorist.

Cele 14 locuri de muncă vacante disponibile în Mediaș sunt oferite de 6 angajatori.” A declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu