20.800 lei strânși pentru Asociația Sfântul Casian

No comments

Asociația Sfântul Casian din municipiul Mediaș a reușit să strângă suma de 20.800 lei, în urma unei licitații organizate în beneficiul copiilor diagnosticați cu autism din zona de nord a județului Sibiu.

Persoanele interesate au avut ocazia să liciteze pentru diferite obiecte precum tricouri sau mingi, semnate de sportivi de top ai României, printre care Gheorghe Hagi, Cristina Neagu sau Helmut Duckadam.

Suma obținută va fi folosită de către asociație pentru a-și completa echipa cu un psiholog, după cum ne-a declarat Președintele Adrian Ioan Barna.

„Licitația cu obiecte semnate de sportivii României și nu numai, pe care am organizat-o în mediul onlne, s-a încheiat. Obictele licitate au cumulat suma de 20.800 de RON. Echipa centrului Sfântul Casian dorește să mulțumească tuturor pentru participare. Oameni ca voi, oferă altora speranță și ajutor. Astfel de oameni îi fac pe ceilați mai puternici.

Șansa la recuperare a copiilor cu autism face ca fiecare zi pe care o trăim alături de ei, să devină mai luminoasă și mai interesantă. Ne bucurăm că ne-ați ajutat și ajutăm la rândul nostru copiii diagnosticați cu autism din zona de nord a județului Sibiu.” A declarat Adrian Ioan Barna, Președintele Asociației Sfântul Casian

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu