20 de locuri de muncă disponibile la Mediaș

No comments

Șase angajatori din municipiul Mediaș oferă în această săptămână un număr de 20 locuri de muncă.

Acestea se adresează atât persoanelor cu studii superioare cât și celor cu studii medii, iar angajatorii caută printre altele inginer electroenergetică, administrator societate comercială, agent securitate, agent vânzări, electrician sau muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide.

La nivelul județului Sibiu, persoanele fără un loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 538 posturi disponibile, după cum ne-a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

„La nivelul județului nostru sunt disponibile în această perioadă 538 locuri de muncă vacante oferite de 123 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 34 de posturi și anume: asistent manager, auditor intern, contabil, dispecer rețea distribuție, educatoare, hidrolog inginer , logistician gestiune flux, manager proiect, programator, se adresează persoanelor cu studii superioare.

La nivelul municipiului Mediaș sunt disponibile 20 locuri de muncă vacante oferite de 6 angajatori. Locurile de muncă disponibile sunt de: administrator societate comercială, agent securitate, agent vânzări, electrician, lucrător comercial, maistru, montator subansamble și muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide. Pentru persoanele cu studii superioare este disponibil un post și anume de inginer electro-energetică.” A declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu