20 de proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Local Mediaș

No comments

20 de proiecte hotărâre sunt înscrise pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș din luna noiembrie.

Aceasta este programată la mijlocul săptămânii în curs, în sistem de videoconferință.

Printre cele mai importante proiecte de hotărâre se numără rectificarea bugetului local și a bugetelor instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, dar și darea în concesiune în favoarea societății Meditur a imobilului în care funcționează autogara.

Ne-a oferit amănunte despre agenda aleșilor, Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Consilierii locali medieșeni se-ntâlnesc în ședință ordinară în data de 25 noiembrie 2021, ordinea de zi cuprinzând 20 de proiecte de hotărâre. Aleșii locali vor decide printre altele, asupra repartizării unor locuințe pentru tineri, prelungirea unor contracte de închiriere, dar și soluționarea unor cereri de schimbare a locuinței pentru tineri construite prin Agenția Națională pentru Locuințe, în municipiul Mediaș.

De asemenea, va fi discutată și includerea în domeniul public al municipiului, a unor obiective de investiții finalizate, realizate în municipiul Mediaș. Aleșii locali vor dezbate și asupra dării în concesiune în favoarea societății Meditur S.A. Mediaș, a imobilului situat administrativ pe Strada Unirii Numărul 8, Autogară, aflat în domeniul public al municipiului.

A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu