Spitalul din Mediaș va fi realibitat!

Scris depe august 7, 2022

Vești bune pentru medieșeni. Două corpuri ale spitalului Mediaș vor fi reabilitate cu fonduri europene nerambursabile.

Luna trecută, Consiliul Local Mediaș a aprobat actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico­-economici pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare/Modernizare imobile Spital municipal Mediaș (Corp 1, Corp 2)”.

Săptămâna aceasta, Primăria Mediaș a primit confirmarea că proiectul a fost admis pentru finanțare în cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritara 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVlD-19. Concret, Spitalul Mediaș va beneficia de fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea și modernizarea respectivei clădiri.

,,În această săptămână am primit o veste bună pentru Spitalul Municipal Mediaș, o veste bună pentru noi toți. Proiectul ,,REABILITARE/MODERNIZARE IMOBILE SPITAL MUNICIPAL MEDIAȘ ( Corp 1, Corp 2 ) PENTRU CREȘTEREA SIGURANȚEI PACIENȚILOR” a fost declarat ADMIS. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 10.600.000 lei cu TVA” a scris Primarul Gheorghe Roman, pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Continuă să citești:

Asculți acum:

Titlul

Artist

Background