Olivia Newton a decedat la 73 de ani

Scris depe august 11, 2022

Olivia Newton-John, actrița și cântăreața australiană a cărei voce a propulsat-o în topul vedetelor pop ale anilor ’70 și care a fermecat generații de telespectatori în pelicula de succes ”Grease”, a decedat luni. Ea avea 73 de ani și suferea de cancer.

„Doamna Olivia Newton-John s-a stins din viață în această dimineață la ranch-ul (ferma) ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Le rugăm tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a scris soțul ei, John Easterling, într-o postare pe contul de Instagram al cântăreței. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul de sân”.

Artista a dezvăluit în septembrie 2018 că se tratează de cancer la baza coloanei vertebrale. A fost al treilea diagnostic al ei de cancer, după ce a suferit de cancer la sân la începutul anilor ’90 și în 2017, notează CNN.

Olivia Newton – Ascensiune și faimă

Datorită unui șir de hituri country și soft-rock, Newton-John era deja o cântăreță populară la sfârșitul anilor 1970. Dar rolul ei în producția ”Grease” alături de John Travolta, din 1978, probabil cel mai popular film muzical din toate timpurile, a ridicat-o la un nou nivel de celebritate.

În 1983, ea a făcut echipă cu Travolta din nou pentru „Two of a Kind”, o comedie romantică-fantezie, dar nu a reușit să-și recapete scânteia „Grease”.

Pe parcursul unei lungi cariere, Newton-John a câștigat patru premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de albume.

„Îmi place să cânt, este tot ce știu să fac”, a spus ea pentru CNN în 2017. „Asta este tot ce am făcut de când aveam 15 ani, așa că este viața mea. Mă simt foarte recunoscătoare că încă mai pot face asta și oamenii încă mai vin să mă vadă”.

Foto: CNN

Citește și:

Oana Radu a lansat un nou hit

 


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background