6 persoane din Sibiu au fost reținute

Scris depe august 13, 2022

La data de 11 august anul curent, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut 6 persoane, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele 6 persoane, două femei și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, domiciliați în județul Sibiu și în județul Vâlcea, ar fi fost implicate într-un scandal produs la data de 6 august a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Prund din localitatea Veștem. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și s-ar fi lovit cu obiecte contondente, doi dintre cei implicați fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 11 august a.c., polițiștii au luat măsura reținerii a 6 persoane pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citește și:

Profit uluitor pentru Romgaz!

 


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Continuă să citești:

Asculți acum:

Titlul

Artist

Background