Donald Trump ”vizitat” de agenții FBI

Scris depe august 13, 2022

FBI – Agenții federali americani căutau documente referitoare la arme nucleare când au percheziționat casa fostului președinte Donald Trump din Florida în această săptămână, a informat joi Washington Post – conform Reuters.

Nu este inca clar dacă astfel de documente au fost recuperate din casa fostului președinte din Palm Beach, a spus Post.

Departamentul de Justiție al SUA a cerut, joi, unui judecător să facă public mandatul care a autorizat percheziția FBI de la Mar-a-Lago, după ce Trump, a descris-o drept o răzbunare politică.

Solicitarea înseamnă că publicul ar putea afla în curând mai multe despre ce căutau anchetatorii în timpul percheziției fără precedent a locuinței unui fost președinte.

Căutarea a făcut parte dintr-o investigație pentru a stabili dacă Trump a îndepărtat ilegal înregistrări de la Casa Albă când și-a părăsit mandatul în ianuarie 2021, unele dintre ele despre care Departamentul de Justiție le consideră clasificate.

Procurorul general Merrick Garland, cel mai înalt ofițer de aplicare a legii și o persoană numită de președintele democrat Joe Biden, a declarat într-o conferință de presă că a aprobat personal căutarea. De asemenea, Departamentul de Justiție încearcă să facă publică o chitanță redactată a obiectelor confiscate.

Citește și:

6 persoane din Sibiu au fost reținute

 


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Continuă să citești:

Asculți acum:

Titlul

Artist

Background