Armin van Buuren și Gareth Emery nostalgici cu noul single Forever & Always

Scris depe septembrie 12, 2022

Armin van Buuren a făcut echipă cu doi artiști de excepție, Gareth Emery și Owl City, pentru „Forever & Always”.

Este o piesă cu un sound diferit față de cel cu care faimosul DJ ne-a obișnuit, dar care, totuși, îi păstrează semnăturile caracteristice. În ceea ce este considerată a fi una dintre cele mai așteptate colaborări ale anului, Armin van Buuren și Gareth Emery și-au unit forțele, în cele din urmă, pentru o piesă în care vocea puternică a lui Owl City (Adam Young) răsună.

„Forever & Always” a fost ascultată pentru prima fată pe scena principală a Ultra Miami, iar ulterior la ASOT1000 Los Angeles. Vocea lui Owl City este inconfundabilă, în special după single-ul său de debut, „Fireflies”, lansat în 2009. Fie că ești deja un fan declarat al lui Owl City, fie că îi auzi vocea pentru prima dată, nu poate fi negat faptul că acesta este cea mai bună alegere pentru piesa „Forever & Always”, care transmite emoții puternice.

Versurile înălțătoare, alături de ritmurile euforice ale lui Armin van Buuren și Gareth Emery transformă „Forever & Always” într-o piesă completă. Notele de pian introduc acel sentiment aproape trist, care este rapid eliminat printr-o picătură explozivă de ritmuri energice, astfel că piesa este potrivită pentru toate stările prin care trecem.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background