florianrus lansează ÎNCET o piesă sensibilă | Video

Scris depe septembrie 14, 2022

florianrus lansează piesa pe care o vom avea pe repeat întreaga toamnă – „Încet”.

După lansarea EP-ului „Flacăra mea geamănă”, care curprinde și o colaborare cu Nicole Cherry, artistul le-a pregătit fanilor o melodie sensibilă, despre acea persoană potrivită venită la momentul nepotrivit. Versurile piesei vor să oprească timpul în loc pentru acea iubire pe care nu o vei uita toată viața.

E ciudat cum un străin poate ajunge cea mai importantă persoană din viața ta, dar și invers. Și e greu să accepți asta. Atunci cred că ne agățăm de orice speranță, tot ce ne înconjoară devine un semn că de fapt eram meniți să fim împreună. <<Încet>> e pentru toți visătorii care cred în continuare în povestea lor de iubire„, a declarat florianrus.

„Încet” a fost scrisă și compusă de către Florian Rus, Achi și Bogdan Todor, iar de producția piesei s-a ocupat Achi. Piesa a inspirat chiar și un videoclip oficial extrem de cinematic. Acesta a fost regizat chiar de Florian Rus, alături de Ioana Stan, DOP fiind David Mogan, iar producția a fost asigurată de Loops Production.

Videoclipul piesei este inspirat din filmele „Closer” și „Lost in translation”, pe baza cărora este stabilită atmosfera nostalgică lăsată în urma unui eșec în dragoste. În prim-plan se află cei 2 actori principali, Florian Rus și Elena Manu, care interpretează acea poveste despre care te întrebi mereu „Cum ar fi fost dacă…?”.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background