Theo Rose a lansat cântecul Sângele Frate Nu Te Face | Piesa oficială a serialului CLANUL

Scris depe septembrie 15, 2022

Theo Rose a lansat pe Youtube videoclipul cântecului Sângele Frate Nu Te Face de pe coloana sonoră a serialului Clanul.

Theo Rose este una dintre actrițele principale ale serialului care începe din 19 septembrie la Pro TV. Materialul video a fost a lansat alături de IAN, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai noii generații. Muzica și textul le aparțin celor de la Big UP Music, iar videoclipul poartă semnătura lui Anghel Damian (regizorul serialului de la Pro TV) și Elphbro. Clipul surprinde unele dintre cele mai importante scene ale serialului ce se va lansa în doar câteva zile și transmite prin versuri câteva adevăruri dure ale realității lume în care Clanul îi va purta pe cei de acasă.

La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea… și spre marea mea bucurie le-am văzut cum se așează tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Iar, astăzi, sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului «Clanul»: «Sângele frate nu te face». Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile,” a declarat Theo Rose.

IAN este încântat de colaborare și de alăturarea cu povestea mult așteptatului serial:

Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o explorez, iar asta mă face să dau totul și să rup. «Clanul» este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background