Asociația Fanny Baumel Mediaș implementează un proiect în valoare totală de 23 786 Lei

Scris depe septembrie 20, 2022

Asociația Fanny Baumel din municipiul Mediaș implementează în perioada septembrie – octombrie, un proiect intitulat ,,Ferestre – Poveștile orașului și ale lemnului’’.

Inițiativa este una menită să faciliteze în rândul comunității locale, conștientizarea importanței patrimoniului construit, dar și să încurajeze locuitorii să identifice și să promoveze elementele arhitecturale specifice orașului. Printre activitățile proiectului se numără organizarea unei conferințe pe tema patrimoniului construit, o prelegere privind rolul arhitectului în cumpărarea și amenajarea locuinței, activități interactive destinate tinerilor și un atelier de restaurare a ferestrelor de lemn cu ajutorul unei echipe de voluntari.

Mai multe informații legate de aceste activități vor fi disponibile în curând pe pagina de Facebook, Casa de lângă Sinagogă. Proiectul, în valoare totală de 23.786 RON, este implementat de către Asociația Fanny Baumel în perioada septembrie – octombrie 2022, având ca obiectiv familiarizarea comunității locale cu estetica și funcționalitățile ferestrelor istorice ale caselor săsești.

Foto NovaTv


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background