Randi și Azteca au colaboat pentru prima dată | Rezultatul este „Carina”

Scris depe septembrie 24, 2022

Randi revine cu un o nouă piesă alături de unul dintre cei mai hot artiști din zona trap, Azteca.

„Carina” este primul single în limba română lansat de Randi în 2022, după ce acesta a dominat topurile radio la începutul anului cu „Dincolo de Marte” (feat Roxen). O piesă pop ce îmbină influențe R&B și Afrobeat, „Carina” a fost compusă de cei 2 artiști, în timp ce producția a fost realizată de Randi și Alin Ilies.

E prima piesă în genul ăsta pe care o scot eu, iar pentru mine „Carina” este Dana, iubita mea, căreia îi dedic această piesă,” a declarat Azteca.

Piesa asta e un alter ego de-al meu. E varianta sexi, jucăușă, cu ritm balansat și aer proaspăt de nou. Îmi doream de ceva vreme să experimentez sound-uri noi pe beat-uri afro și „Carina” e prima dintr-un șir de multe piese care o să te facă să dansezi, oriunde ai fi. Am păstrat metaforele, însă acum au un parfum tineresc, urban. „Carina” e desenată perfect, misterioasă, parcă din altă lume. El îi simte parfumul și e atras ca un magnet de sex appeal-ul ei neobișnuit. Sunt convins că oriunde ai fi și orice gând ți-ar trece prin cap, piesa asta o să te facă să dansezi corp la corp cu ea,” ne spune Randi.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background