Hugh Jackman revine pe marile ecrane ca Wolverine | Deadpool 3

Scris depe septembrie 28, 2022

Hugh Jackman revine pe marile ecrane ca Wolverine a anunţat prietenul lui Jackman, Ryan Reynolds, care a postat pe reţelele de socializare un videoclip cu cei doi.

Reynolds a dezvăluit că Jackman va relua cel mai memorabil rol al său în cel de-al treilea film Deadpool, în care Reynolds îl interpretează personajul titular. Totodată, el a anunțat că a fost stabilită o dată pentru lansarea filmului, 6 septembrie 2024.

”Bună tuturor, suntem extrem de triști că am ratat D23 (n.r. expoziția fan-clubului Disney), dar am lucrat foarte mult la următorul film Deadpool. A trebuit să fac un exercițiu de introspecție pentru acesta. Prima lui apariție în MCU (n.r. Marvel Cinematic Universe) trebuie evident să fie specială. Trebuie să rămânem fideli personajului, să găsim o nouă profunzime, motivație, sens. Fiecare Deadpool trebuie să iasă în evidență și să se distingă. A fost o provocare incredibilă care m-a forțat să sap adânc în interior. Iar eu… nu am nimic. Da, sunt complet gol aici. Și înfricoșător. Dar am avut o idee.

– Hei, Hugh, vrei să îl mai joci o dată pe Wolverine?, întreabă Reynolds în timp ce Jackman se plimbă în fundal.

– Da, sigur, Ryan, răspunde Jackman„.

Videoclipul se termină cu piesa „I Will Always Love You” a lui Whitney Houston modificată ca „I will always love Hugh”. Apare sigla Deadpool, apoi este tăiată de ghearele de adamantium ale lui Wolverine.

„Deadpool 3” se va alătura oficial Universul Cinematic Marvel, după ce Disney a cumpărat 20th Century Fox (compania care a distribuit primele filme „Deadpool” și „X-Men”). Fanii au anticipat, de asemenea, apariția în MCU unui număr mai mare de mutanți. Această idee a prins contur odată cu prezența lui Evan Peters (Quicksilver) în „WandaVision” și a lui Patrick Stewart ca profesorului Xavier în „Doctor Strange in the Multiverse of Madness,” scrie The Independent.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background