Alina Eremia a colaborat cu Oscar pentru noul single, UMERI DE PIATRĂ

Scris depe septembrie 30, 2022

Alina Eremia a colaborat cu Oscar pentru noul single, UMERI DE PIATRĂ, unul dintre cele mai neașteptate proiecte muzicale ale artistei din această toamnă.

Versurile piesei spun o poveste în care, cu siguranță, majoritate dintre noi ne regăsim. O luptă între ceea ce simțim și proiecțiile altora vis-a-vis de noi care nu fac altceva decât să ne descurajeze.

Am cântat despre iubire și despre toate felurile de a iubi și a fi iubit. Despre toate fațetele ei, dar de multe ori nesiguranțele și frica îmbracă haina iubirii. Atunci când sentimentele întunecă rațiunea, lucrurile încep să degenereze. Tot ascultând demo-ul după sesiune și auzind tot mai des povești care m-au cutremurat, am vrut să expun și partea bolnăvicioasă a relațiilor, pentru că este realitatea în care trăim. În medie una din trei femei din UE a fost victima violenței fizice sau exprimări ale violenței domestice, care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea inclusiv de către victime. Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme” ne spune Alina Eremia.

Piesa a fost scrisă de către Alina Eremia, Alex Parker și Marius Dia. Oscar a completat piesa cu partea sa de rap. Producția finală a fost realizată de către Alex Parker. Videoclipul piesei a fost regizat de către Vlad Oancea si produs de către Loops Production.

Alina Eremia a lansat primul ei documentar – În Zadar: Behind the music – ce ne prezintă aventura artistei alături de o bună parte dintre producătorii de top cu care a lucrat de-a lungul timpului și nu numai. Zadar, Croația, reprezintă locul unde artista a lucrat la primul ei EP de piese în limba engleză alături de producători din Uk, România și Australia. Întregul documentar este disponibil pe YouTube pe canalul artistei și, foarte curând, vom putea asculta și piesele create în acest camp.

VEZI NOUL VIDEO CU ALINA EREMIA!


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background