VESCAN revine în forță alături de Mahia Beldo cu noua realizare, IARTĂ-MĂ LUME | VIDEO

Scris depe septembrie 30, 2022

Așteptarea a luat sfârșit!!! Anunțată în urmă cu două zile pe pagina de Facebook, revenirea lui VESCAN s-a produs vineri 30 septembrie, odată cu lansarea noului single, IARTĂ-MĂ LUME.

Au trecut trei ani de când nu a mai urcat nimic muzical nou pe rețelele sociale, iar acum reapare alături de Mahia Beldo pentru acest nou material.  Piesa Dansul Banilor a fost ultima colaborare video între cei doi … au trecut patru ani de atunci, iar pe Youtube a depășit opt milioane de vizualizări.

Noua piesă a fost produsă de Mahia Beldo iar textul este a lui Vescan. Filmările clipului au fost realizate în pădurea Hoia Baciu, de lângă Cluj, una cu renumele de cea mai înfricoșătoare pădure de la noi și nu numai. Pădurea este sursa multor povești și legende, unele dintre ele susținând că este un loc bântuit. Astfel, de-a lungul timpului, pădurea a devenit un obiectiv turistic apreciat, vizitat atât pe timp de zi, cât și noaptea. Producția video este semnată de Kobzzon.

Suntem bucuroși să vedem o producție de calitate! De săptămâna viitoare o auzim și în playlistul Radio Mediaș. (Foto Mahia Beldo / Facebook)


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background