Elevi din Mediaș expun la Muzeul Gazelor Naturale | Creative HeARTS

Scris depe octombrie 6, 2022

Un grup de elevi din municipiul Mediaș, pasionați de artă și frumos, expun începând de astăzi la Muzeul Gazelor Naturale.

Expoziția cuprinde lucrări de grafică, desen și pictură, ale grupului de artă Creative HeARTS. Expoziția va rămâne pe simeze până în data de 11 noiembrie a.c. Programul de vizitare pentru persoanele interesate este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-15:00 la Muzeul Gazelor Naturale de pe Șoseaua Sibiului.

,,Muzeul Gazelor Naturale are în obiectivele sale promovarea industriei gazului natural dar, și realizarea de evenimente de responsabilitate socială prin care își propune informarea și responsabilizarea comunității. Documentarea, informarea, calitatea, responsabilizarea și performanța stau la baza strategiei de performanță durabilă, având un impact pozitiv asupra comunității și a mediului în care instituția își desfășoară activitatea.

În acest sens, Muzeul Gazelor Naturale realizează parteneriate cu diverse instituții de învățământ,  instituții culturale, ONG-uri, asociații prin care organizează astfel de activități educative și culturale” a precizat Oana Dumitrean, specialist relații publice și comunicare în cadrul Muzeului Gazelor Naturale.


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background