Rareș și-a lansat noul single „1000 de zile” | VIDEO

Scris depe octombrie 30, 2022

Rareș, artistul fenomen al momentului, și-a lansat noul single „1000 de zile.”

Este o piesă prin care mulți dintre noi am vrea să ne vindecăm de rănile trecutului și pe care o poți folosi drept metodă de a te elibera de tot ceea ce te ține captiv în trecut. Noua realizare ne lasă să descoperim o nouă latură a artistului, de data aceasta una sensibilă și vulnerabilă.

<<1000 de zile>> sapă adânc în interiorul meu, un eu care era într-un punct foarte low în viață și arată în mod transparent o etapă din viața mea. Este o piesă despre vindecare, despre a înțelege că te situezi într-un punct dificil, dar cu toate astea alegi să îți omori trecutul. Mie a reușit să-mi trezească fel și fel de emoții, de la supărare, până la nervi și disperare, ca într-un final să-mi ofere liniște și împăcare, totul într-un vibe foarte Coldplay-ish, unic în România, după părerea mea.

Sper din suflet ca lumea să o aprecieze așa cum o fac eu și mai sper ca cei care o ascultă și se regăsesc în ea să-și găsească liniștea cât de repede. E teribil să simți povestea, să o trăiești, dar cred că <<1000 de zile>> e capabilă să vindece,” a declarat Rareș.

Piesa a fost scrisă și compusă de florianrus alături de Rareș și Costel Dominteanu (DOMINO). Videoclipul l-a avut ca DOP chiar pe fratele artistului, Marius Mariș, acesta ocupându-se și de scenariu alături de Rareș.

Pentru Rareș, 2022 a fost un an plin și pare că nici sfărșitul de an nu o să fie diferit. Tânărul artist urmează să fie actorul principal în filmul „Romina”, producție ce urmează să fie lansată la începutul anului viitor, în luna ianuarie. 


Opinia cititorului

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *Asculți acum:

Titlul

Artist

Background