21.875 doze de vaccin administrate în Mediaș

No comments

21.875 doze de vaccin au fost administrate la centrele din municipiul Mediaș, de la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent.

În ultimele 24 ore au fost imunizate la cele trei centre din cartierul Vitrometan, Gura-Câmpului, respectiv la Spitalul Municipal, un număr de 462 persoane.

În prezent, conform datelor disponibile pe Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, pe lista de așteptare din municipiul Mediaș nu se mai află nicio persoană.

Ne-a oferit amănunte despre campania de vaccinare din municipiul de pe Târnava Mare, Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a Județului Sibiu.

„De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 119.164 doze de vaccin împotriva SARS-Cov-2, în cadrul etapei întâi și etapei a doua din strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România.

Până la momentul de față au fost imunizate în total 74.884 de persoane cu prima doză de vaccin și 44.280 de persoane cu cea de-a doua doză. În ultimele 24 de ore au fost vaccinați împotriva COVID-19, un număr de 2534 de sibieni, dintre care în municipiul Mediaș au fost imunizate un număr de 462 de persoane.” A declarat Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a Județului Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu