398 șomeri indemnizași și neindemnizați la Mediaș

No comments

La sfârșitul lunii trecute, erau înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, 398 șomeri indemnizați și neindeminizați din municipiul Mediaș.

La nivelul județului Sibiu, erau 5.230 persoane fără un loc de muncă, astfel că rata șomajului era de 2,65%, în ușoară scădere față de luna ianuarie, după cum ne-a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

„La sfârșitul lunii februarie, erau înregistrați în evidențele instituției noastre 5230 de șomeri, din care 2527 femei, iar rata șomajului înregistra valoarea de 2,65% , mai mică cu 0,04 puncte procentuale decât valoarea înregistrată în luna ianuarie.

La nivelul municipiului Mediaș erau înregistrate la finalul lunii februarie 398 de șomeri din care 204 femei. Șomerii cu studii gimnaziale și profesionale au ponderea cea mai mare din totalul șomerilor înregistrați în evidențele noastre, și anume 38,85%, urmat de cei cu studii primare sau fără studii, 33,95%, iar 19,1% au absolvit studii liceale și postliceale și cu studii superioare sunt 8,08% din totalul șomerilor înregistrați.” A declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu