5 alimente perfecte pentru un mic dejun care nu îngrașă

No comments

Mitul care spunea că, dacă sari peste micul dejun slăbești, a fost demult distrus, așa că cea mai bună șansă a ta pentru corpul de vară visat este să încerci să încorporezi aceste 5 ingrediente în masa ta de dimineață.

1. Spanacul
Frunzele de spanac au nenumărate calități ce ajută la pierderea în greutate, însă acest lucru este deja știut. Un castron de spanac are numai 7 calorii și oferă organismului tău un aport ridicat de vitamina K, calciu, potasiu și zinc, nutrienți ce te vor opri din a mai vrea să mănânci din jumătate în jumătate de oră. 

2. Ardeiul gras
Fie că este roșu, galben sau portocaliu, ardeiul gras este o legumă crocantă și puțin dulce, care conține majoritatea dozei zilnice de vitamina C recomandată. Mai mult, este plin de fibre, iar un ardei întreg conține 31 de calorii. Îl poți adăuga sandwich-ului tău sau îl poți tăia în fâșii și să îl consumi cu diverse sosuri.

3. Țelina
La fel de crocantă precum ardeiul roșu, o fâșie de țelină conține numai 6 calorii și este bogată în vitamina K, vitamina A și potasiu. Așa că poți consuma cât de multă țelină dorești, pentru că nu te vei îngrășa.

4. Fructele de pădure
Fructele de pădure pot fi adăugate peste bolul cu cereale sau ovăz, în iaurt și în smoothie-uri, așadar reprezintă alternativa perfectă pentru femeile care sunt mereu pe fugă și nu au întotdeauna timpul necesar pentru a pregăti o salată. Cât despre calorii, un bol de căpșuni are numai 50 de calorii, iar toate fructele de pădure sunt bogate în micronutrienți care combat stresul celular, încetinind și blocând procesul inflamator al corpului.

5. Pepenele roșu
Nu există aliment mai bun pentru slăbit decât pepenele roșu, deoarece conține 92% apă. Consumul de pepene te menține hidratată, iar studiile arată că mâncatul alimentelor bogate în apă te face să îți fie mai puțin foame. Numai jumătate de castron cu felii de pepene are 25 de calorii. Dacă nu ești fan al acestui fruct, atunci încearcă castravetele, care are tot un raport de apă ridicat.

Sursă: elle.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu