90 de locuri au rămas libere în urma repartizării computerizate

No comments

Peste 90 de locuri au rămas libere în județul Sibiu în urma repartizării computerizate în licee a absolvenților de clasa a VIII-a.

La Mediaș, cele mai multe locuri neocupate au rămas la Colegiul Tehnic “Mediensis” Mediaș, Liceul Tehnologic “Automecanica” Mediaș și la Liceul Teoretic “Stephan Ludwig Roth”. Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 13-20 iulie, candidații vor depune/transmite dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși. În zilele de 22, 23 și 24 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

Elevii care nu au fost repartizaţi, din cauză că nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal, vor intra în următoarea etapă de admitere (24 iulie – 3 august 2020), alături de absolvenții clasei a VIII-a repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, de candidaţii care nu au participat şi de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au susţinut Evaluarea Naţională.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu