96 de grădinițe și creșe din județul Sibiu continuă activitatea în vacanță

No comments

În 96 de grădinițe și creșe din județul Sibiu se vor desfășura activități cu preșcolarii în perioada vacanței de primăvară.

Astfel, Județul Sibiu este pe locul doi la nivel national în ceea ce privește numărul de grădinițe deschise pe perioada vacanței de primăvară.

În total în perioada 2 aprilie – 4 mai, 4.351 de preșcolari și 314 antepreșcolari își vor activitățile educative în grădinițe și creșe, după cum ne-a declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„La solicitarea părinților și în conformitate cu Art.10 din Ordinul Nr. 5447 din 31.08.2020 privind aprobarea regulamentului cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, Consiliul de Administrație din 96 de unități de învățământ preșcolar din județul Sibiu, au solicitat organizarea activităților educative pe perioada celor 4 săptămâni de vacanță, pentru a veni în sprijinul părinților integrați pe piața muncii.

ISJ Sibiu a solicitat și a primit avizul de la DSP pentru ca 4.351 de preșcolari și 314 antepreșcolari, copii din creșe, să continue activitățile educative în grădinițe și creșe pe perioada vacanței de primăvară. A declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu