A ajuns după gratii, în cele din urmă

No comments

Nu a respectat măsura arestului la domiciliu, iar în cele din urmă a ajuns după gratii.

Minorul problemă în vârstă de 15 ani din municipiul Mediaș, care este cercetat pentru mai multe furturi, a fost arestat preventiv.

Polițiștii medieșeni au pus în aplicare mandatul emis pe numele acestuia și l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, după cum ne-a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

„La data de 17.august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă, emis pe numele unui minor în vârstă de 14 ani, localnic. Față de acesta, Tribunalul Sibiu, Secția Penală, a dispus prin încheierea penală din data de 17 august, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu măsura arestului preventiv.

În momentul emiterii mandatului de arestare preventivă, minorul se afla în custodia polițiștilor, ca urmare a încălcării cu rea credință, a măsurii preventive, a arestului la domiciliu și prezentării acestuia la Tribunalul Sibiu. Minorul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.” A declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu