A murit în urma unui accident de circulație în Mediaș

No comments

Un tânăr în vârstă de 22 ani din municipiul Mediaș, a murit în urma unui accident de circulație, petrecut în noaptea de marți spre miercuri.

Pe Șoseaua Sibiului, la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, autoturismul condus de acesta a derapat și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Din nefericire în urma impactului violent tânărul a decedat, iar salvatorii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic, după cum ne-a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„La data de 18 august, în jurul orei 00:15, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, la intersecția cu str. T. Vladimirescu, un conducător auto a derapat și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. Din păcate, în urma impactului, șoferul în vârstă de 22 de ani, din Mediaș, a decedat. Conducătorul auto se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Sighișoara, în condiții de ploaie și carosabil acoperit cu apă.

În continuare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medias efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.” A declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu