A murit în urma unui accident pe Strada Aurel Vlaicu

No comments

Un bărbat din Brateiu a murit în urma unui accident de circulație petrecut pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș.

Un camion condus de un medieșean în vârstă de 60 ani și un biciclist în vârstă de 56 ani din Brateiu, care circulau spre zona centrală a orașului, au intrat în coliziune.

Din nefericire, în urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de către echipajul medical ajuns la fața locului, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Pe Strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un camion și un biciclist, ambii având aceeași direcție de deplasare, respectiv spre centrul municipiului. Șoferul camionului are 60 de ani și este localnic, iar biciclistul are 56 de ani și este din Brateiu.

Din păcate, acesta din urmă a decedat la fața locului. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.”

A fost Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu