A zecea ediție a proiectului Europa Minorităților

No comments

Tinerii maghiari din județul Sibiu sunt protagoniștii celei de-a zecea ediții al proiectului Europa Minorităților.

În cadrul proiectului 70 de tineri participă la Tabăra de Înot organizată de asociația Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș.

Aceasta are loc în perioada 15-21 august în localitatea Vlăhița din județul Harghita, locație ideală pentru un astfel de proiect. Tinerilor participanți li se oferă timp de o săptămână masa și cazarea, iar pe lângă acestea diverse participă la activități sportive, educaționale și de timp liber, după cum ne-a declarat Balázs Botond, Președintele Uniunii Tineretului Demcorat Maghiar din Mediaș.

„Tabăra fiind la cea de-a zecea ediție, se poate concluziona că este un proiect de succes. Un proiect așteptat atât de câtre participanți, cât și de către organizatori, plus valoarea adusă comunităților din județul Sibiu este indispensabilă, chiar unică din foarte multe puncte de vedere.

Faptul că tinerii au început acum zece ani organizarea primei ediții și au reușit să continue acest proiect, este un lucru lăudabil. Însă, menționăm și faptul că echipa de proiect s-a extins în ultimii ani, recrutând din rândul participanților, membri valoroși ai echipei. Această tabără asigură o legătură între comunități, o legătură între tineri și totodată, le oferă acestora cunoștințe și experiențe unice atât educaționale, cât și sportive.” A declarat Balázs Botond, Președintele Uniunii Tineretului Demcorat Maghiar din Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu