Absolvenții Școlii Auxila Mediaș au avut cursul festiv

No comments

86 de absolvenţi ai Școlii Postliceale Auxila Mediaș au avut cursul festiv.

Festivitatea s-a desfășurat pe terasa Hotelului Binder Bubi, în prezenţa Deputatului Christine Thellmann, a Managerului Spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici, a cadrelor didactice și a altor invitați.

Absolvenții de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, au avut parte de momente emoționante la finalul celor trei ani de școală, unii asupra cărora și-a pus amprenta pandemia de coronavirus.

Ne-a oferit amănunte despre acest subiect Viorel Pasc, Directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

„Un an atipic într-adevăr, o promoție specială, și în acest sens, și festivitatea de premiere a fost specială. Pe lângă premierea șefului de promoție, am premiat și „cel mai tânăr” absolvent al școlii noastre. De asemenea, au fost premiați de către Auxila Academy din Germania și elevii care au intrat în programul APOLO PLUS și la absolvire vor lucra în Germania.

În rest, da, multe emoții, multe lacrimi am văzut. Ne bucurăm că am reușit să ducem la bun sfârșit în aceste condiții grele, o nouă promoție de asistenți medicali generaliști și de farmacie. 70 de absolvenți au fost la specializarea Asistent Medical Generalist și 16 la Asistent Medical de Farmacie.” A declarat Viorel Pasc, Directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu