Accident de circulație provocat de un tânăr de 20 de ani

No comments

Un medieșean în vârstă de 20 ani a provocat un accident de circulație la intersecția străzilor Axente Sever și Păcii.

Bărbatul nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un alt medieșean în vârstă de 53 de ani.

În urma impactului, șoferul nevinovat a fost rănit și transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În jurul orei 23:00, în municipiul Mediaș, un localnic în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns în intersecția străzilor Păcii cu Axente Sever, fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat tot în municipiul Mediaș.

În urma impactului, șoferul care circula regulamentar, a fost rânit, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. În cauză, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui accident rutier.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu