Acroșată de un autoturism pe trecerea pentru pietoni

No comments

O medieșeancă în vârstă de 52 ani, a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul de circulație s-a petrecut pe Șoseaua Sibiului, în zona societății Romstal.

La volanul autoturismului se afla un alt medieșean, în vârstă de 48 ani.

În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„(…) în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului, o femeie în vârstă de 52 de ani, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost lovită de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, ambii domiciliați în municipiu, femeia fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte care au dus la producerea acestui accident.

În acest context, le reamintim pietonilor că temperaturile scăzute, vremea închisă, ploaia, accentuează considerabil oboseala și neatenția conducătorilor auto, astfel încât recomandarea principală este aceea de a se asigura foarte bine înainte de traversarea drumului, inclusiv la trecerile pentru pietoni, semaforizate. Principalul sfat este acela de a se angaja în traversarea părții carosabile, numai după ce conducătorii auto au oprit pentru a le acorda prioritate.”

A fost Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu