Acțiunea SEATBELT și la Mediaș

No comments

De la începutul acestei săptămâni a demarat la nivel național acțiunea SEATBELT.

În cadrul acesteia, polițiștii desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

În perioada 8-14 martie, astfel de acțiuni vor fi organizate și pe raza municipiului dar și în zonă, după cum ne-a declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„În acest context, lucrătorii Biroului Rutier Mediaș vor desfășura activități specifice pe raza de competență pentru a urmări respectarea normelor rutiere privind utilizarea telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcție de înregistrare ori de redare text, foto sau video în timpul conducerii (…) a unui autovehicul precum și cele privind utilizarea căștilor de protecție.

Vor urmări folosirea centurilor de siguranță și a dispozițiilor de siguranță montate în timpul conducerii autovehiculelor. De asemenea, cu această ocazie, vor avea în vedere și combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu