Acțiuni de măsurare a stării de sănătate a populației

No comments

Școala Postliceală Auxila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, desfășoară o serie acțiuni de măsurare a stării de sănătate a populației.

Astfel, elevii școlii însoțiți de cadre didactice, măsoară gratuit tensiunea arterială, pulsul sau glicemia cetățenilor din cartierele orașului.

Cortul Auxila a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute în centrul istoric al orașului, iar în perioada următoare va ajunge în toate cartierele orașului, dar și în satul aparținător Ighișu Nou.

Ne-a oferit amănunte despre această acțiune Viorel Pasc, Directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

„Ne-am dorit ca în cadrul acestei săptămâni în care ne aflăm, Săptămâna Națională a Voluntariatului, să debutăm și noi cu această acțiune tradițională a Școlii în acest an. Și în acest an, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, Asociația Mediaș 750, desfășurăm această acțiune. (…)

Ne vom afla în toate cartierele municipiului Mediaș și a satului aparținător Ighișul Nou, (….) vom măsura funcțiile vitale, practic starea de sănătate a populației. Bineînțels nu avem pretenția că desfășurăm un studiu științific. De asemenea, în zilele caniculare, ne vom constitui un cort de hidratare și vom sprijini persoanele care vor trece prin zona în care ne vom afla la momentul respectiv.”

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu