Acțiuni punctuale în zonele cu risc rutier ridicat

No comments

În perioada 7-13 iunie, polițiștii rutieri medieșeni derulează o serie de acțiuni punctuale în zonele cu risc rutier ridicat.

Aceștia acționează atât pe raza municipiului cât și pe drumurile naționale din zonă. Sunt vizați conducătorii auto, pietonii cât și bicicliștii, iar scopul este prevenirea prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, după cum ne-a declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„La nivel național și implicit la nivelul județului Sibiu se vor executa acțiuni punctuale în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat. Acțiuni care vor viza prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În acest context, lucrătorii Biroului Rutier Mediaș vor desfășura acțiuni pe raza de competență care vor viza combaterea consumului de alcool și a substanțelor psihoactive de câtre conducătorii auto, verificarea legalității transportului rutier public de persoane și mărfuri, neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii, indisciplina pietonală, combaterea excesului de viteză și combaterea indisciplinei conducătorilor de biciclete sau trotinete electrice.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu