Adda a lansat piesa Oglindă Oglinjoară | VIDEO

No comments

Scris și interpretat în stilul caracteristic al Addei, noul single se adresează tuturor celor care nu-și mai găsesc locul, care nu mai știu cum să meargă mai departe, amintindu-le să nu uite niciodată de iubirea de sine.

Am scris piesa în aceeași perioadă în care a luat naștere și Lupii, într-o perioadă mai tristă din viața mea. M-a ajutat foarte mult pentru că am reușit să îmi recapăt încrederea în mine. Mesajul piesei este să te iubești pe tine, să ai curajul să-ți asumi ceea ce ești, nu ce vor ceilalți să fii.” a declarat artista.


Chiar dacă pare o piesă cu un mesaj feminist, nu este. Nu este o melodie tristă, ci una motivațională și sper să se regăsească cât mai multe persoane în ea, asta este motivul pentru care fac muzică.” a mai spus Adda.

Versurile sunt scrise de Adda, iar la producția piesei au lucrat Șerban Cazan, Florin Boka și Lucian Nagy de la Hahaha Production. “Oglindă, oglinjoară” poartă semnatura Baladda Records și Cat Music. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga, cel care a reușit să transpună în realitate și să aducă la viață ideile artistei.

Piesa este în difuzare şi la Radio Mediaş.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu