Adda și Smiley la prima colaborare – Sâmbătă Seara

No comments

Adda și Smiley au lansat prima lor colaborare, o piesă de dragoste pentru weekenduri în doi intitulată „Sâmbătă Seara”. Noul single a venit împreună cu un videoclip plin de scene fierbinți între doi tineri îndrăgostiți.

Compusă de Adda și Smiley, piesa „Sâmbătă Seara” este dedicată tuturor cuplurilor care așteaptă cu nerăbdare weekendul pentru a se bucura de intimitate.

Noul single este lansat împreună cu un videoclip regizat de Alex Ceaușu după o scenografie semnată de Rizea Cătălin. În ton cu versurile melodiei, clipul prezintă felul în care „Sâmbătă Seara” ar putea arăta atunci când ți-o petreci cu persoana iubită.

„Sâmbătă Seara” e o piesă perfectă care se lansează acum, după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste… Intensă și împărtășită… Foarte împărtășită.

Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional!

Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult”

Colaborarea cu Adda este una în premieră pentru Smiley. El a declarat că a fost o bucurie această colaborare pentru ”Sâmbătă Seara.”

Smiley şi formaţia Compact vor concerta la Mediaş

„Sâmbătă Seara” este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare.

Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat”

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu