Alina Eremia a lansat piesa și videoclipul De Sticlă

No comments

De Sticlă, cea mai recentă piesă pe care Alina Eremia a lanseat-o marți 26 martie, spune povestea unei iubiri intense în care vulnerabilitatea este o armă cu două tăișuri.

Alina Eremia a muncit foarte mult pentru acest single, pe care îl anunță a fi primul dintr-o serie pregătită pentru acest an.


Videoclipul întregește povestea cu imagini foarte frumoase, începând cu cele filmate în Palatul Cesianu – Racoviţă din București și continuând cu alte două locații în stil modern, realizând un contrast puternic între atmosfera de secol al XIX-lea și timpurile prezente.
De asemenea, la filmarea videoclipului s-au realizat și efecte speciale pentru secvențele cu sticla spartă.

În ultimul timp am reușit să petrec foarte mult timp în studio așa cum mi-am propus, am scris multe piese și mă bucur că, în sfârșit, puteți asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta.

Este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans), cu Marco și Seba și este ca un closure, în urma unei relații care te-a consumat, în care unul a iubit mai intens ca celălalt … a fost mai vulnerabil (inima de sticlă), iar celălalt a subapreciat-o, nu a știut să o protejeze.

Videoclipul regizat de NGM Creative amplifică mesajul și surprinde metafora din spatele versurilor. Să nu vă fie frică să aveți o inimă de sticlă, pentru că iubirea sinceră repară orice! Enjoy!”, dezvăluie Alina câteva idei transpuse în emoția piesei și a conceperii scenariului pentru videoclip.

Prietenii Tăi Știu?

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu