Anda Adam lanseaza single-ul si videoclipul „Catch me” !

No comments

Fie ca vorbim despre videoclipuri cu teme diferite sau de show-uri si concepte inedite, coregrafii spectaculoase, Anda Adam reuseste cu fiecare aparitie sa creeze o imagine unitara.

Single-urile lansate pana in prezent au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube,iar colaborarile avute au impresionat publicul de fiecare data.Anda Adam lanseaza o noua piesa, produsa de catre DJ Sava, impreuna cu Arsene Mihaela Marina, Jaques Yolo,Sava Constantin si Treanta Marcel Cristian. 

Este o piesa in care ma regasesc 100%! Sound-ul piesei ma defineste in intregime.Tocmai de aceea, directia adoptata de mine in muzica in continuare va fi in genul acestei piese, respectiv un beat fresh, un sound super cool,perfect pentru dans, exact cum ma simt eu atunci cand sunt pe scena.

Odata cu o noua piesa, vom implementa si un concept nou de show, si anume „Glow in the Dark”,unde vom purta costume forforescente si de asemenea vom folosi recuzita cu leduri si neoane.Ideea clipului va fi prezenta si in conceptul concertului”, declara Anda Adam.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu