Andra a lansat un nou videoclip | Vezi -La Refren-

No comments

-La Refren-, una dintre piesele preferate de fani de pe cel mai recent album lansat de Andra, beneficiaza acum si de un videoclip, in care cantareata se afla intr-un cub de sticla.

O coproductie MediaPro Music / Andra Records, single-ul “La refren” este compus de catre Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emotionant despre dragoste, impacare si greselile pe care cu totii le facem, videoclipul este reprezentarea metaforica a unei povesti de iubire pe care singuratatea pune stapanire.


Regizat de catre SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proportie ideala a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoita chiar sa danseze pe o suprafata transparenta suspendata la aproape 3 metri inaltime, iar camera a surprins de dedesubt miscarile ei.

La Refren este o piesa de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred ca multi se vor regasi in starea pe care o transmite cantecul. Am incercat sa sugerez trairile unui om indragostit si prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper ca fanii mei vor aprecia piesa si clipul, mi-am dorit sa fac ceva special pentru ei„, a declarat Andra.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu