Andra revine cu o nouă piesă latino, Camarero, cu Descemer Bueno

No comments

Andra a lansat o nouă piesă latino. Camarero se numește contribuția ei pentru vara lui 2019, o nouă colaborare cu Descemer Bueno.

„Soare, dans, petreceri în aer liber! Asta e pentru mine vara perfectă, pasiune și sentimentul de libertate! Mulțumesc că ascultați “Camarero” cu mine! Să dăm muzica și inima mai tareeee!’, a scris Andra pe pagina de Facebook.

Andra şi Descemer s-au întâlnit în 2017 și au petrecut împreună câteva zile într-un studio din București, compunând și experimentând pe diverse ritmuri. Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop.

Atunci a luat naștere piesa Camarero, Andra influențând piesa de la primele versuri și acorduri, cubanezul ascultând cum sună piesa pe vocea ei.

Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara!’, a declarat Descemer Bueno.

Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibila. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună’, a spus, la rândul ei, Andra.

Prima colaborare dintre Andra şi Descemer Bueno a fost pentru versiunea în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos’, alături de Enrique Iglesias, singura variantă a piesei cu un artist din Europa. (Sursa: TV Mania)

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu