Andreea Antonescu amendată 4000 Lei pentru glumă proastă

No comments

Cântăreața Andreea Antonescu a fost amendată pentru apelarea nejustificată a serviciului 112.

Miercuri noapte, Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Iași, iar când polițiștii au ajuns adresa indicată cântăreața a negat că a sunat la numărul de urgență.

Cântăreața a sunat la 112 în jurul orei 00.30 şi a anunțat că este sechestrată într-un complex rezidenţial din Copou. Poliţiştii au ajuns la apartamentul indicat, unde au găsit-o pe Andreea Antonescu împreună cu iubitul ei, Ştefan Manolache, iar cântăreața a negat că a sunat la 112. Ea a fost amendată cu 4 000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului 112.

„… femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgență 112 și a declarat că nu are nicio problemă. Astfel polițiștii au sancționat-o contravențional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat pentru Mediafax Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Iaşi.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, cei doi miroseau puternic a alcool. Ultimul videoclip al fostei Andre se numește TE CERT CU VIN.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu