Anunț de ultimă oră de la Ministerul de Finanțe despre Declarația Unică

No comments

Ministerul Finanțelor Publice le reamintește românilor că mai sunt doar câteva zile până la termenul scadent de depunere pentru Declarația Unică.

Termenul limită de depunere a Declarației unice este 31 iulie, prin intermediul aplicației online disponibilă la adresa declunica.anaf.ro, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro.De asemenea, Declarația Unică se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF, sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Până în prezent au depus Declarația Unică un număr de peste 600.000 de persoane fizice, din care online 190.000, de 3,5 ori mai multe decât anul trecut.

Contribuabilii care depun electronic Declaraţia Unică beneficiază de bonificaţia de 5% din impozitul pe venit plătit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţiile fiscale anuale pentru anul 2018.

O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuţiile sociale datorate potrivit legii.

Termenul limită pentru depunerea Declaraţiei Unice a fost prelungit până în 31 iulie, faţă de 16 iulie cât era iniţial.

Sursă foto: realitatea.net

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu