Aparatele radar în Mediaș, active toată săptămâna

No comments

Polițiștii rutieri medieșeni acționează pe tot parcursul acestei săptămâni cu aparatele radar din dotare.

Acțiunile au loc în contextul în care, viteza excesiva sau neadaptată condiţiilor meteo – rutiere, rămâne principala cauză de producere a accidentelor rutiere cu consecinţe grave.

Astfel, radarele vor fi amplasate zilnic atât pe raza municipiului Mediaș, cât și pe cele două drumuri naționale din zonă, DN 14 și DN 14A, după cum ne-a declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„Având în vedere situația operativă înregistrată la nivel național precum și la nivelul județului Sibiu, constatăm faptul că viteza neadaptată la condițiile de drum sau neregulamentară reprezintă în continuare un factor de risc la adresa distanței rutiere.

Totodată conform programului operațiunilor europene 2021 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa, în perioada 19 – 24 aprilie 2021 este planificată acțiunea VIT destinată respectării regimului legal de viteză. În acest context lucrătorii Biroului Rutier Mediaș vor organiza pe raza de competență, atât pe raza municipiului, cât și DN 14 și DN 14A, acțiuni care vor viza constatarea abaterilor în ceea ce privește nerespectarea regimului legal privind viteza de deplasare. A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu