Aparatură donată pentru sala de fitness a Liceului Teoretic Axente Sever

No comments

O asociație din Germania a donat Liceului Teoretic Axente Sever aparatură pentru sala de fitness a unității de învățământ.

Membrii acesteia au fost prezenți săptămâna aceasta la Mediaș și au adus biciclete speciale de fitness, un aparat de forță dar și un monociclu.

Asociația germană activează de aproximativ trei decenii, iar obiectivul său principal este acela de a sprijini unitățile de învățământ din Transilvania, spitalele dar și comunitățile din mediul rural, după cum ne-a declarat Profesorul Constantin Schiau de la Liceul Teoretic Axente Sever.

„Luni, 18 octombrie, membrii asociației Patenschaftsverein Siebenburgen din localitatea germană Neuenthal au poposit la Liceul Teoretic Axente Sever. Este vorba de o asociație de sponsorizare care activează de 30 de ani și al cărei obiectiv principal îl constituie sprijinirea unităților de învățământ din Transilvania, a spitalelor și a comunităților din mediul rural.

Cele două microbuze ale asociației au poposit la unitatea noastră de învățământ și au donat aparatură pentru sala de fitness a liceului medieșean. Este vorba de biciclete speciale de fitness, de un aparat de forță, dar și de un monociclu. Reprezentanții asociației Patenschaftsverein Siebenburgen au fost primiți de profesorii Liceului Teoretic Axente Sever, iar pe durata vizitei lor, aparatele au fost montate și amplasate în sala de fitness de la subsolul corpului D, clădire C.” A declarat profesorul Constantin Schiau de la Liceul Teoretic Axente Sever.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu