Aproape 3000 de elevi din județ vor susține Evaluarea Națională

No comments

2.937 elevi din județul Sibiu vor susține săptămâna viitoare Evaluarea Națională.

Dintre aceștia în municipiul Mediaș sunt 296 absolvenți ai clasei a VIII-a.

Prima probă, cea scrisă de Limba și literatura română va avea loc pe 22 iunie, iar două zile mai târziu se va desfășura proba scrisă la matematică.

De asemenea, pe 25 iunie este programată, acolo unde este cazul, proba scrisă la Limba și literatura maternă, după cum ne-a declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„Examenul începe marți, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română, joi 24 iunie se desfășoară proba scrisă la Matematică, iar vineri, 25 iunie, proba scrisă la Limba și Literatura Maternă. Probele pentru Examenele Naționale încep la ora 9:00.

În județul Sibiu, aceste examene se vor desfășura în 79 de centre de examen unde au fost alocați 2.937 de absolvenți ai clasei a VIII a. Evaluarea Națională se va desfășura numai în unitățile de învățământ cu personalitate juridică. Se va asigura transportul elevilor din structuri în unitatea cu personalitate juridică și din unități sub 10 elevi cu microbuz școlar sau transport autorizat, elevii fiind însoțiți de un cadru didactic pe durata transportului.” A declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu